Nieuwsbrief maart 2006

 

 

Op 7 en 21 januari en 11 februari is weer met veel plezier flink gewerkt in het buitengebied. Het is goed te zien dat zoveel tuinleden zich betrokken voelen bij de tuin en zich daar ook daadwerkelijk voor willen inzetten. Hartelijk dank daarvoor!!!!

De foto’s van onze noeste arbeid hebben jullie inmiddels vast ook al allemaal gezien. Matthijs, bedankt daarvoor.

Half januari heeft het bestuur een gesprek gehad met de gemeente over de wederzijdse inspanningen. De gemeente was tevreden en wij ook met onze uitgebaggerde sloten. Wisten jullie dat er zeker 50 kiepwagens blub en bagger uit de sloten is gehaald? De tweejarige planten hebben ook een bestemming gekregen. Ze zijn geplant in het Wantijpark, het Weizigtpark en het Merwesteynpark. Het overschot aan jonge planten is afgelopen najaar door de werkploegen op ons park uitgezet.

Het baggeren van de sloten komt overeen met twee jaar werk in het buitengebied en het opkweken van tweejarige planten. Dit betekent dat in 2006 geen inspanningen van de gemeente zullen plaatsvinden. In 2007 komt het asfalteren van de paden aan de beurt. In de zomer van 2006 worden weer dezelfde soorten tweejarige planten gezaaid en verspeend als in 2005.